Opera Prima

Prima

De Prima inductiekookplaat met afzuigsysteem is enig in zijn soort. Deze recirculatiekookplaat heeft namelijk een metalen kanaal van slechts 5,7 cm dikte. Hierdoor kan hij snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd en houd je meer ruimte over voor lades.

Opera Prima kookveldafzuiging
Opera-Prima-kookveldafzuiging

Prima inductiekookplaat met afzuigsysteem

  • Verstelbare centrale afzuigklep
  • Telescopisch recirculatiekanaalsysteem van slechts 5,7 cm
  • EGO inductietechnologie met vier kookzones, bridge functie en sliderbediening
  • Krachtige, zuinige motor met Duitse technologie
  • KeraSpectrum keramisch glas
TYPE MOTORIntern (B)
Recirculatie (C)
AFMETINGEN780X520 mm
HOOGTE MODEL200 mm
MANIER VAN INSTALLATIEOpbouw (eventueel met rvs rand)
Vlakinbouw
SOORT KERAMISCH GLASKeraSpectrum
AANZUIGOPENINGAluminium draaibare gedeelte
Keramisch glas draaibaar gedeelte
Aluminium grill
AANSLUITWAARDEKookplaat 7,4kW (2 fasen)

De Prima inductiekookplaat met afzuigsysteem is enig in zijn soort. Deze recirculatiekookplaat heeft namelijk een metalen kanaal van slechts 5,7 cm dikte. Hierdoor kan hij snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd en houd je meer ruimte over voor lades.

Het geavanceerde Prima EGO inductiesysteem combineert kookfunctie met ventilatiefunctie. De kookplaat bevat vier kookzones en beschikt over een brugfunctie en been intuïtieve interfacefunctie met sliderbediening. Je kunt kiezen tussen automatische afzuiging en handmatige bediening van het afzuigniveau van de motor. 

De Prima is verkrijgbaar met verstelbare aluminium klep of in glas. Het is ook mogelijk om voor de centrale ventilatiezone een rooster op maat te laten maken. Verder kun je zelf kiezen uit vlakke inbouw of opbouw met een rand van roestvrij staal. 

Met de Prima beschik je over een unieke, slimme inductiekookplaat met een geïntegreerd functioneel ventilatiesysteem: het absorbeert vet, vermindert nare geurtjes en vangt condens en eventuele deeltjes op. Dankzij de krachtige ventilator is de luchtafzuiging bovendien optimaal en het energieverbruik laag.