Viento kookveldafzuiging

Viento

De Viento inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is plug-and-play te installeren. Voor dit recirculatiemodel zijn namelijk geen ventilatiekanalen nodig. Hierdoor kun je je bestaande keuken op een eenvoudige manier moderniseren en voorzien van een stylische touch. 

Viento kookveldafzuiging
Opera-Viento-kookveldafzuiging

Viento inductiekookplaat met afzuigsysteem

  • Plug & play
  • Vier kookzones met een centrale afzuigzone
  • EGO inductietechnologie met vier kookzones, bridge functie en sliderbediening
  • Krachtige, zuinige motor met Duitse technologie
  • KeraBlack+ keramisch glas
TYPE MOTORRecirculatie (C)
AFMETINGEN830X515 mm
HOOGTE MODEL181 mm
SOORT KERAMISCH GLASKeraBlack+
AANSLUITWAARDEKookplaat 7,4kW (2 fasen)

De Viento inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is plug-and-play te installeren. Voor dit recirculatiemodel zijn namelijk geen ventilatiekanalen nodig. Hierdoor kun je je bestaande keuken op een eenvoudige manier moderniseren en voorzien van een stylische touch. 

Het geavanceerde Viento EGO inductiesysteem combineert kookfunctie en ventilatiefunctie. De kookplaat bevat vier kookzones en beschikt over een brugfunctie en een intuïtieve interfacefunctie met sliderbediening. Na het filteren van vet en geuren wordt de lucht afgevoerd door twee sleuven op de kookplaat. Dankzij de krachtige ventilator is de luchtafzuiging optimaal en het energieverbruik laag. Je kunt kiezen tussen automatische afzuiging en handmatige bediening van het afzuigniveau van de motor.

Het resultaat is een unieke, slimme inductiekookplaat met een geïntegreerd functioneel ventilatiesysteem: het absorbeert vet, vermindert nare geurtjes en vangt condens en eventuele deeltjes op.